Betaalbare studiebegeleiding. Je faalangst de baas.

Gepubliceerd op: 08-04-2019

Jouw faalangst de baas met studiebegeleiding

Faalangst onder studenten komt ontzettend veel voor en de meeste studenten lopen met deze gevoelens van onzekerheid liever niet te koop. Sterker nog; faalangst wordt het liefst weggemoffeld. Je schaamt je ervoor, want angst is niet krachtig en je wilt je niet laten kennen.

Een scriptie schrijven vraagt veel van je en de laatste lootjes wegen het zwaarst. Veel studenten lopen vast op dezelfde punten terwijl de scriptie in grote lijnen al geschreven is. Angst neemt de overhand en dat stemmetje dat zegt: "Zie je wel. Je kunt het niet." Keer op keer komt de docent met hetzelfde commentaar op de proppen en als je eerlijk bent, weet je gewoon niet hoe je dit commentaar structureel omzet in de juiste woorden. Je weet niet hoe je verder moet.

Wanneer je vastloopt bij het schrijven van je scriptie dan kan het helpen om een externe begeleider in te schakelen die je stimuleert om je faalangst te laten varen en de juiste kennis heeft om je weer op weg te helpen en je scriptie af te ronden. Faalangst wordt vaak gevoed door deadlines die steeds concreter worden. Uitstelgedrag - jouw beste vriend - dient niet langer als angstbestrijder en daar zit je dan, met je klamme handen in het haar. Tijd om hulp in te schakelen.

Stijlfiguur biedt betaalbare studiebegeleiding van ervaren docenten en schrijvers. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust eens contact op via ons contactformulier. Vermeld je naam, studie en de deadline van je scriptie. We komen dezelfde dag nog bij je terug.

De beste match, voor de beste tekst