Een contentpakket om beter vindbaar te worden

Gepubliceerd op: 27-02-2019

Blog laten schrijven door professionele schrijvers en auteurs

Beter vindbaar worden?

Als ondernemer zul je moeten zorgen voor pakkende teksten op je website, als het even kan zonder spelfoutjes  maar laten we wel wezen; tegenwoordig is dat natuurlijk helemaal niet meer genoeg. De zoekmachines zijn onverbiddelijk en dat betekent dat je teksten niet alleen maar perfect in orde moeten zijn, d.w.z to the point, pakkend, helder, actief, ritmisch en leuk! Je teksten moeten ook de juiste keyworddichtheid of, om in Google termen te spreken, Keyword density bevatten.

Meer conversie genereren? De beste tekstschrijvers doen het voor je

Google proof teksten laten schrijven door een goede schrijver of ghostwriter zal niet van de ene op de andere dag zorgen voor meer bezoekers op jouw website, maar wel geleidelijk. Jouw positie in Google zal organisch groeien wanneer je gebruik maakt van de beste tekstschrijvers.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Belangrijk om te melden is dat investeren in Google proof content met de hulp van onze getalenteerde tekstschrijvers, een duurzame investering is. Google vindt het namelijk fijn als jouw teksten steeds veranderen en als er, zo gezegd, lekker veel beweging is op je website. Dat is de reden dat we bij stijlfiguur contentpakketten aanbieden.

Wij kiezen om te beginnen een schrijver die perfect past bij het product of de dienst die je aanbiedt. Vervolgens gaat deze schrijver aan de slag met jouw contentbasis. Iedere maand levert zij of hij of hij of zij nieuwe Google proof content aan zodat jouw website langzaam zijn weg naar de eenzame toppen van de zoekmachines vindt.

Lijkt je dat wat, zo'n contentpakket?

Wat mag je allemaal verwachten van zo'n contentbasis?
Kiezen voor onze contentbasis betekent kiezen voor een van de beste schrijvers die ons land rijk is. Blaas ik nu wat hoog van de toren? Ik dacht het niet. De reden dat we een enkele schrijver aan jou toewijzen is evident; deze schrijver zal zich namelijk steeds verder verdiepen in jouw bedrijf en onze ervaring leert dat hij of zij daarmee ook steeds betere content zal leveren. Deze, wat we ook wel plegen te noemen, 'kennis plus' is ongelofelijk waardevol voor je zoekresultaten en leidt tot een betere vindbaarheid, maar dan niet alleen! Het leidt tot oprecht geïnteresseerde bezoekers die naar alle waarschijnlijkheid eerder met je in zee zullen gaan.

Wij doen liever niet aan spammen

Belangrijk om te weten! Stijlfiguur Tekstbureau levert SEO teksten zonder te spammen met keywords. Het behoud van de kwaliteit en originaliteit van de teksten staat voorop. Met andere woorden; een tekst moet prettig zijn om te lezen en toch bijdragen aan je vindbaarheid in de zoekmachines. We kiezen voor een keyword density van 2 tot 3%. Dat is meer dan voldoende. De tijden dat het loonde om zo veel mogelijk zoekwoorden achter elkaar te plakken zijn lang vervlogen. Alles draait om kwaliteit en dat is wat we bij Stijlfiguur Tekstbureau bieden met een groepje nauwkeurig geselecteerde, professionele tekstschrijvers. De toppers; noemen we zo ook wel eens.

Kortom:

In het wilde weg met zoekwoorden strooien is al lang niet meer een effectieve methode om een betere positie in de zoekmachines te veroveren, in tegendeel. Je zult van goede huize moeten komen om goed vindbaar te zijn, te worden en te blijven. Dat is een positieve ontwikkeling, want dit daagt je uit om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Stijlfiguur gaat je daarbij helpen.

En dan nog iets:

Het is een fabeltje dat vindbaar worden in de zoekmachines alleen is weggelegd voor grote die bedrijven die bakken met geld investeren in internetmarketing, linkbuilding, social media campagnes, en Google Adwords. Natuurlijk loont het om te investeren, maar de grootste stappen kan je zelf zetten door slim met de mogelijkheden om te gaan. Over het algemeen is het schrijven van content een tijdrovend klusje, zeker als je niet bepaald het schrijverstype bent. In zo'n geval kan het produceren van een simpel stukje tekst je al tegenstaan. Onze schrijvers kunnen dat gedeelte van je overnemen. Het hoeft geen fortuin te kosten. Maar het is wel zaak dat er duurzaam wordt gewerkt aan de vindbaarheid van je online business. SEO is nooit 'af'. Consequent bouwen aan je website is dus van essentieel belang.

Beter vindbaar worden? Ja?

Stijlfiguur levert (SEO) webteksten voor bedrijven die goed willen scoren en willen blijven scoren in de zoekmachines. Onze gespecialiseerde spookschrijvers schrijven uit jouw naam:

  • Blogs
  • Scripties
  • (Web)content

Meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail ons even. We komen altijd dezelfde dag nog bij je terug

De beste match, voor de beste tekst