Ghostwriter boek

Loop je vast met het schrijven van je boek? Als het schrijfproces je veel tijd en moeite kost, huur dan een ghostwriter in van Stijlfiguur. We werken met professionele auteurs en taaltrainers die je graag van dienst zijn. Of je het werk nu helemaal uit handen geeft, of alleen hulp nodig hebt met de redactie; onze schrijvers zorgen altijd dat het jouw boek blijft.

Waarom een ghostwriter inhuren?

Er worden beginnetjes gemaakt, en nog meer beginnetjes gemaakt, maar een structuur ontbreekt. Soms ontvangen we ook waanzinnige boeken die al helemaal staan, maar die gewoon beter kunnen. Alle projecten zijn welkom. Wij kijken samen met jou hoe het beter kan.

Redactie boek

Een ghostwriter kan je al het werk uit handen nemen, maar ook een deel van het werk door jouw manuscript ingrijpend te redigeren. Dat wil zeggen dat we kijken naar de vorm, structuur en de taal. Een ghostwriter zal daarbij altijd jouw stem in acht nemen. Alles in overleg. 

Hoe gaat we te werk?

Wil jij een boek laten schrijven of laten redigeren? Dan matchen we je allereerst aan de schrijver die het beste bij jouw vraag past. Onze schrijvers hebben ruime ervaring met het schrijven van (non)fictie boeken en levensverhalen. Hoe geven we jouw boek vorm? Kiezen we voor de derde persoon of de eerste? Voor wie is het boek precies bedoeld? Ben je van plan om het boek uit te geven? Heb je al een uitgever? In een eerste kennismakingsgesprek zetten we jouw wensen uiteen.

  • Levensverhaal laten schrijven of redigeren?
  • Biografie laten schrijven of redigeren?
  • Roman laten schrijven of redigeren?
  • Non-fictie boek laten schrijven of redigeren? 
  • E-book/lesboek laten schrijven of redigeren?

 

Neem eens contact op. We horen graag meer over jouw wensen.