Je verhaal vast laten leggen door een professionele ghostwriter

Liggen er op jouw bureau, of verder weggestopt, stapels aantekeningen; jouw verzameld werk waar je eigenlijk geen raad meer mee weet? Van al dat werk een samenhangend geheel maken kan wat overweldigend zijn. Bovendien zie je vaak - na jaren van schrijven en schrappen - het grotere plaatje niet meer. Je bent niet meer zo gemotiveerd als je was. De euforie van het schrijven van een geslaagd stuk, gevolgd door een bittere creatieve droogte; het kan soms moeilijk zijn om de draad weer op te pakken. Toch is het zonde om al dat werk te laten liggen. Veel van die verhalen zijn zeer de moeite waard om verteld te worden en bewaard te blijven. Je hebt alleen de juiste schrijver nodig die van al die herinneringen een mooi geheel kan maken.

Waarom een ghostwriter inhuren om je levensverhaal op te tekenen?

Wat we ook veel horen van mensen die spelen met de gedachte om hun levensverhaal op papier te zetten, is dat ze niet goed weten waar ze moeten beginnen. Er worden beginnetjes gemaakt, en nog meer beginnetjes gemaakt, maar een structuur ontbreekt. De motivatie voor veel mensen die ons benaderen om een levensverhaal te laten schrijven door een professionele schrijver, is dan ook dat ze er zelf niet meer uitkomen. Toch is het belang om herinneringen te bewaren groter dan de frustratie van een writersblock, en naarmate de tijd verstrijkt beklijft de idee dat er iets bewaard moet blijven...

Betrokken schrijvers met affiniteit voor jouw geschiedenis

De behoefte om iets na te laten is een hele natuurlijke, en als je de keuze maakt om te investeren in het laten schrijven van een biografie of levensverhaal, dan wil je dat de schrijver die zich over jouw geschiedenis buigt, over jouw persoonlijke herinneringen, werkelijk betrokken is. Daarom vinden we het bij Stijlfiguur zo belangrijk om de juiste schrijver aan je te koppelen; iemand die gevoel voor jouw verhaal heeft, iemand die bepaalde elementen van die geschiedenis misschien zelfs wel herkent, en met zijn of haar gevoel voor taal, anekdotes en verhalen perfect voor je kan verwoorden.

Hoe gaan we te werk?

Wil jij een boek laten schrijven? Dan matchen we je allereerst aan de schrijver die het beste bij jouw vraag past. Onze schrijvers hebben ruime ervaring met het schrijven van (non)fictie boeken en levensverhalen. Hoe geven we jouw boek vorm? Kiezen we voor de derde persoon of de eerste? Voor wie is het boek precies bedoeld? Ben je van plan om het boek uit te geven? In een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen we jouw wensen uitgebreid bespreken.

  • Levensverhaal laten schrijven?
  • Biografie laten schrijven?
  • Roman laten schrijven?
  • Non-fictie boek laten schrijven? 
  • E-book laten schrijven

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhalen en kijken graag of we wat voor je kunnen betekenen. Leg je persoonlijke geschiedenis vast voor jezelf, het nageslacht en wie weet voor wie nog meer.

Neem eens contact op. We horen graag meer over jouw wensen.