Ik zoek een ghostwriter

Wat is dat precies, ghostwriting? Een ghostwriter is een professionele schrijver die teksten uit jouw naam schrijft. Stijlfiguur Tekstbureau werkt met een select groepje professionele schrijvers, taaltrainers en schrijfdocenten. Stijlfiguur is geboren uit liefde voor het geschreven woord. Je kunt onze ghostwriters inhuren om een tekst uit jouw naam te laten schrijven voor diverse opdrachten. We maken er een sport van om de juiste schrijver aan je te koppelen, iemand met de juiste achtergrondkennis, ervaring en altijd iemand met passie voor taal.

De kunst van ghostwriting

Een goede ghostwriter kan niet alleen maar goed schrijven. Hij moet ook in staat zijn om van stijl en stem te veranderen. Hij is comfortabel met het schrijven van diverse teksten, van een onderzoeksdocument tot een producttekst, en van een levensverhaal tot een betoog of review. Zoek je iemand die verhalend schrijft, iemand die structuur aan kan brengen of literaire ingrepen doet van een formaat dat jouw werk leest als een spannende roman? Ghostwriting vraagt om een specifiek soort talent en dat talent hebben wij bij Stijlfiguur in huis.

De beste ghostwriter schrijft in jouw stem

Net zoals een goede acteur in de huid van een ander kruipt, kan een goede ghostwriter ook de stem van iemand anders overnemen en laten klinken. De ghostwriter zal aan wat notities van jouw hand al veel kunnen aflezen zoals:

  • Het ritme waarmee je je zinnen formuleert;
  • Jouw vocabulaire/woordenschat;
  • De woorden die je specifiek niet gebruikt;
  • De lengte van je zinnen.

Mensen die zichzelf omschrijven als 'niet talig' hebben vaak juist een vrij nadrukkelijke stem en een bepaalde pen van schrijven die herkenbaar is voor lezers. Dat is mooi, want daar kunnen onze ghostwriters op voortborduren en iets aan toevoegen.

De ziel van je betoog

Wat onze ghostwriters altijd aan je zullen vragen is: 'Wat is je doel?' Wil je dat zo veel mogelijk mensen jouw blog lezen? Waarschijnlijk wel, maar wat wil je vertellen of realiseren? Met andere woorden: Wat is het punt dat jij wilt maken. Het is altijd verrassend hoeveel mensen over die vraag eigenlijk helemaal niet hebben nagedacht. Toch vormt nou juist dat punt de ziel van je betoog. 

Ik zoek een ghostwriter!

Gevonden! Welkom bij Stijlfiguur waar de beste ghostwriters jou het werk uit handen nemen. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en bespaar jezelf tijd. Wij werken met de beste schrijvers. Onze team bestaat uit gepubliceerde auteurs en docenten die vele jaren ervaring hebben in zowel de creatieve als de commerciële branche. 

We koppelen je altijd aan de beste schrijver voor jouw vraag: De beste match, voor de beste tekst.

Neem eens contact op. We zijn benieuwd naar je wensen.