Ik zoek een ghostwriter

Wat is dat precies, ghostwriting? Een ghostwriter is een professionele tekstschrijver die teksten uit jouw naam schrijft. Stijlfiguur tekstbureau werkt met een select groepje professionele schrijvers, auteurs en schrijfdocenten. Je kunt onze ghostwriters inhuren om een tekst uit jouw naam te laten schrijven.

De kunst van ghostwriting

De kunst van ghostwriting is niet zozeer om een stilistisch perfect werk af te leveren - dat natuurlijk ook - maar veel meer om een bepaalde stem te laten klinken, een stem die bij jou past en die het publiek werkelijk aanspreekt. Een goede ghostwriter moet dan ook in staat zijn om van stijl en stem te veranderen. Hij is flexibel, past met gemak zijn ritme aan of laat een heel ander geluid klinken. Je kunt het vergelijken met een acteur die in de huid van een ander kruipt. Bepaalde nuances in spraak, ritme en in humor worden overgenomen, dat werkt ook zo bij ghostwriting. Het is een vak apart. Daarom vraagt ghostwriting om een specifiek soort talent. Dat talent hebben wij bij Stijlfiguur in huis.

Steeds meer bedrijven, organisaties en overheidsinstanties huren een ghostwriter in

Teksten die persoonlijk zijn trekken veel sneller de aandacht en bovendien houden ze de lezer erbij. Steeds meer bedrijven, organisaties en overheidsinstanties maken gebruik van onze diensten. Ben je op zoek naar iemand met een vlotte pen die jouw blog kan verzorgen? Wil je al jaren jouw levensverhaal op papier zetten, maar loop je vast? Wil je een vaste schrijver aanstellen die regelmatig nieuwsbrieven en content voor op je website verzorgt?

De beste ghostwriter schrijft in jouw stem

Net zoals een goede acteur in de huid van een ander kruipt, kan een goede ghostwriter ook de stem van iemand anders overnemen en laten klinken. De ghostwriter zal aan wat notities al veel kunnen aflezen over jouw stem zoals:

  • Het ritme waarmee je je zinnen formuleert
  • De woorden die je gebruikt, jouw vocabulaire of woordenschat
  • De woorden die je specifiek niet gebruikt
  • Het soort humor dat je hebt
  • Het format dat je graag kiest
  • De lengte van je zinnen

Mensen die zichzelf omschrijven als 'niet talig' hebben vaak juist een vrij nadrukkelijke stem en een bepaalde pen van schrijven die herkenbaar is voor lezers. Dat is mooi, want daar kunnen onze ghostwriters op voortborduren.

De ziel van je betoog

Wat onze ghostwriters altijd aan je zullen vragen is: 'Wat is je doel?' Wil je dat zo veel mogelijk mensen jouw blog lezen? Waarschijnlijk wel, maar wat wil je vertellen of realiseren? Met andere woorden: Wat is het punt dat jij wilt maken. Het is altijd verrassend hoeveel mensen over die vraag eigenlijk helemaal niet hebben nagedacht. Toch vormt nou juist dat punt de ziel van je betoog. 

Ik zoek een ghostwriter!

Gevonden! Welkom bij Stijlfiguur waar de beste ghostwriters jou het werk uit handen nemen. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en bespaar jezelf tijd. Wij werken met de beste schrijvers. Onze team bestaat uit gepubliceerde auteurs en docenten die vele jaren ervaring hebben in zowel de creatieve als de commerciële branche. 

We koppelen je altijd aan de beste schrijver voor jouw vraag: De beste match, voor de beste tekst.

Neem eens contact op. We zijn benieuwd naar je wensen.