Biografie laten schrijvenBiografie laten schrijven? Zo gaan wij te werk.

Ben je op zoek naar een ervaren auteur voor het schrijven van je biografie? Zo gaan wij te werk.

We bieden drie diensten aan, te weten:

  • Ghostwriting van een heel boek; Bij ghostwriting van een biografie neemt de schrijver jou het hele werk uit handen en wordt jouw levensverhaal geschreven op basis van interviews en contactmomenten. 
  • Intensieve schrijfbegeleiding; Kies je voor intensieve schrijfbegeleiding, dan zal een van onze auteurs jou stapsgewijs op weg helpen met het schrijven van je biografie. In dit geval schrijf je het boek grotendeels zelf, en zal de schrijver steeds bijsturen en de toegestuurde stukken redigeren. Hoe intensief het werk geredigeerd wordt, hangt af van de kwaliteit die er wordt aangeleverd.
  • Redactie op het reeds geschrevene; Als er al delen van een biografie of levensverhaal al tot stand zijn gekomen, kan dat werk ook door een van de schrijvers worden bewerkt, aangevuld en naar een hoger, publicabel niveau worden getild.

Na onze kennismaking

​​​Na onze kennismaking laten we onze gedachten gaan over de beste schrijver voor jouw biografie. Hieraan besteden we veel aandacht- een biografie is een persoonlijk document. Daarom willen we je niet alleen op professioneel vlak bijstaan, maar er tevens voor zorgen dat het zo goed mogelijk 'klikt' tussen redacteur en opdrachtgever. Dat doen we concreet op basis van ons eerste gesprek, de thematiek van het boek zoals besproken, en vooral ook op ons gevoel. Vervolgens leggen we jou het profiel voor van de schrijver die we het meest geschikt achten om jouw biografie te schrijven.

Alle schrijvers die voor ons werken zijn ervaren, veelal gepubliceerde auteurs en journalisten uit de Nederlandse en Belgische letteren. Als het schrijversprofiel dat we je sturen je aanspreekt, stellen we je aan de schrijver voor om kennis te maken en nog concreter over het boek te praten. Deze kennismaking is vrijblijvend. Sterker nog: We benadrukken graag dat jouw eerste gevoel ook moet kloppen. Als dat niet zo is, onderzoeken we met plezier andere mogelijkheden. Gemiddeld neemt het schrijven tussen de 2 en 6 maanden in beslag, uiteraard afhankelijk van de lengte en complexiteit van een project. Wil je jouw biografie laten schrijven? Bekijk hier de prijzen voor het laten schrijven van je biografie of neem direct contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.

Wanneer het boek af is

Na afronding van je boek wil je het waarschijnlijk graag laten drukken of in de vorm van een e-book verspreiden. Er zijn diverse mogelijkheden. De expert op het gebied van online publishing is Pumbo. Zij brengen graag voor jou in kaart wat de volgende stappen kunnen zijn na afronding van het schrijfproces. Wanneer je hier een account aanmaakt, ontvang je gedurende 1 jaar een gratis proefexemplaar. Van binnenwerk tot omslag, papiersoort, formaat en binding. Pumbo verzorgt het hele proces van je boek uitgeven

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Vul hieronder het contactformulier in. 

The form contains errors