Over ons


Afbeelding

Stijlfiguur tekstbureau B.V. werd in 2014 opgericht door schrijfster Eveline Vreeburg, bekend van de romans Onder Pseudoniem, Het Grootste Geluk en Wie brengt mij naar Mentrum.

Inmiddels werken meer dan vijftig gevestigde schrijvers en redacteuren uit de Nederlandse en Belgische letteren voor het agentschap dat talent en inspiratie verbindt.

Met een pool van bevlogen auteurs en woordkunstenaars creëren we verhalen voor jou, van jou. 

Bekijk ons schrijverspagina of neem contact op

 

Ghostwriting, wat houdt het in? Wij schrijven teksten voor jou, van jou. Dat wil zeggen dat het auteursrecht volledig aan onze cliënten wordt overgedragen. Door de jaren heen hielpen we politici, bedrijven en particulieren. Dat doen wij vanuit liefde voor taal en talent voor de pen.

Bij Stijlfiguur tekstbureau B.V. kijken we niet alleen naar jouw vraag, maar ook naar jouw persoonlijkheid. Bij welke schrijver heb jij echt een goed gevoel? We gebruiken onze voelsprieten om een goede match te maken.

 

 

Afbeelding
Afbeelding

Om te begrijpen waar jij precies naar op zoek bent, plannen we altijd een oriënterend gesprek in. Op basis van deze kennismaking stellen we een schrijver aan je voor. Als we de juiste match hebben gevonden, maken we een offerte op en gaan we aan de slag.

Om een idee te krijgen van de prijzen, bekijk onze ghostwriting tarieven en pakketten.

Reviews

 • Foto Iris

  'Zo krachtig en beeldend is haar stijl dat lezen werkelijk een meereizen wordt, zelfs onder water, als ze duikt, betovert haar proza.’ – Trouw.


 • Foto Sanne

  'Ik meen in alle oprechtheid dat deze schrijfster een meerwaarde is voor onze literatuur.' - Kurt Van Eeghem


 • Screen Shot 2020 02 26 At 09.00.10

  ‘Deze schrijver verstaat de kunst van het vertellen van grote verhalen. Het Land 32 is daarvan het indringend bewijs.’ – A.F.Th. van der Heijden


 • Foto Eef

  'Gevaarlijke schrijfster - Marja Pruis, De Groene


 • Foto Hedwig

  'Een heerlijk boek voor iedereen die er ooit van heeft gedroomd alles achter zich te laten en de wijde wereld in te trekken.’ – Rianne Meijer, LINDA.


 • Foto Tim

  'Zijn gedichten zijn niet alleen uiterst helder, maar hij luistert ook, en leeft zich in.' - Maarten Buser


 • Foto Edith (1)

  'Een schrijfster met humor en zelfspot' - de Limburger


 • Foto Anna Van Der Kruis

  'Een talent om in de gaten te houden. Haar schrijfstijl is licht en filosofisch.' - NRC Handelsblad


 • Foto Dries

  'Dries schrijft al jaren kraakheldere stukken over boeken en cultuur voor Het Parool en HP/De Tijd. Uit zijn kritieken spreekt behalve eruditie en humor ook vooral heel veel liefde voor literatuur.' - Nina Polak, De Correspondent


 • Screen Shot 2020 02 29 At 09.05.24

  'Carmen Felix schrijft elke maand een razendscherpe column voor mijn magazine &C. Daar kan ik nooit genoeg van krijgen dus hoe fijn dat ze nu een boek vol heeft geschreven?!' - Chantal Janzen


 • Foto Marijke Vos

  ‘Marijke’s boeken zijn spannend geschreven met een vlotte pen, hebben een leuk plot en zijn hartverwarmend en ontroerend tegelijkertijd.’ – lezersreview Bol.com


 • Foto Julian

  "Een beetje easy on the eyefucking," schreef Julien zaterdag in de Volkskrant, in een intrigerende handleiding hoe men zich dient te gedragen in de sportschool.' - Voetnoot Arnon Grunberg, De Volkskrant


 • Screen Shot 2020 02 29 At 10.06.37

  'Buitengewoon origineel en stilistisch ijzersterk.' - jury Libris literatuurprijs


 • FOTO Angela Wals Z W

  'Schokkend is het, wat door Wals’ registrerende, nuchtere toon extra sterk overkomt.' - NRC Handelsblad over De jongen die wilde mislukken.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op