Ghostwriter gezocht? Die heb je dan nu gevonden. Als ghostwriter neemt Stijlfiguur jou veel tijd en werk uit handen. Kom meer te weten…

Wat doet een ghostwriter?

De Nederlandse benaming voor ghostwriter is ‘spookschrijver’. Deze term beschrijft eigenlijk precies wat een ghostwriter doet. Een ghostwriter is namelijk iemand die zeer bekwaam is in het schrijven van teksten, en dat uit naam van anderen doet. Je kunt een ghostwriter content laten schrijven die onder jouw naam wordt gepubliceerd. Een ghostwriter ziet hierbij af van zijn auteursrecht. De ghostwriter is als het ware ‘onzichtbaar’, doordat niet zijn maar jouw naam onder de gepubliceerde content komt te staan. Mensen komen er dus vrijwel nooit achter dat je een ghostwriter inhuurt die namens jou content schrijft.

Ghostwriter gezocht door wie?

Een ghostwriter is een professionele tekstschrijver, waardoor je ervan bent verzekerd dat hij inhoudelijk kwalitatief goede en logisch opgebouwde teksten levert. Een spookschrijver kan bijvoorbeeld namens jou een speech, artikel, blogbericht of een heel boek schrijven. Een ghostwriter wordt dan ook vaak gezocht door politici, bekende personen en mensen in het bedrijfsleven. Wil je een ghostwriter inhuren? Dan zullen we altijd zorgen dat we een passende schrijver voor je vinden. We proberen altijd te zorgen voor de beste match voor jouw project.

Waarom zoeken zij een ghostwriter?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen weleens naar een ghostwriter hebben gezocht. Zo hebben veel mensen gewoon geen tijd om zelf goede content te creëren. Daar gaat namelijk behoorlijk wat tijd inzitten. Daarnaast vinden sommige mensen het ook lastig om zelf een goede tekst te schrijven. Schrijven is een vak waar je gevoel voor moet hebben. Als dat gevoel ontbreekt, wordt het heel lastig om een inhoudelijke sterke tekst te schrijven die ook nog eens prettig leest.

Waarom vinden deze personen content zo belangrijk?

Je vraagt je wellicht af waarom iemand die zelf niet goed is in het schrijven van content, wel graag wilt dat er in zijn naam content wordt gepubliceerd. Daar zijn verschillende redenen voor. Het is hierbij belangrijk om te weten dat je door middel van content een breed publiek kunt bereiken. Voor politici, beroemdheden en mensen in hoge functies is het natuurlijk erg belangrijk dat zij bereik hebben. Bovendien kun je met een boek veel geld verdienen en blijf je actueel wanneer er regelmatig een blog op jouw website verschijnt. Er zijn ook mensen die een ghostwriter namens hen berichten laten plaatsen op sociale media. Zo lijkt het voor de buitenwereld net alsof die personen veel online aanwezig zijn, waardoor de volgers tevreden blijven en er misschien zelfs meer volgers bij komen. En hoe meer volgers je op sociale media hebt, hoe beter natuurlijk.

Ghostwriter gezocht door steeds meer studenten

Studenten ontkomen natuurlijk niet aan het feit dat zij een scriptie moeten inleveren. Zonder een scriptie kunnen zij niet afstuderen. Toch zien sommige studenten zo erg op tegen het schrijven van een scriptie, dat ze er liever voor kiezen om een ghostwriter in te schakelen. Tevens vergroot het laten schrijven van je scriptie door een ghostwriter, de kans dat je een goed verslag inlevert. Dat kan weer voor een hoger cijfer zorgen. Het is dan ook niet zo gek dat studenten tegenwoordig steeds vaker oproepjes plaatsen met als kop ‘Ghostwriter gezocht voor scriptie’. Stijlfiguur kan je op weg helpen als je zoekt naar een ghostwriter.

Ben jij ook op zoek naar een ghostwriter? Schakel dan de hulp in van Stijlfiguur. Dat kun je vandaag nog doen door contact op te nemen.