Blogs


 

 

Bloggen: De holy grail onder de SEO technieken. De meest recente onderzoeken wijzen uit dat het loont om laaaang van stof te zijn. Hieronder zie je hoe wij het woord bij de daad voegen en weiden we lekker lang uit over de effectiviteit van bloggen. Laat je inspireren! 

Met een blog kan je een buzzz creëren; volgers die jouw blog graag lezen. Als dat lukt, dan kan er uit jouw blog veel moois voortvloeien. Hoe beter de tekst en hoe relevanter de content, hoe meer mensen zullen lezen, delen, reageren, klikken en kopen.

Schrijven is leuk, als je er gevoel voor hebt, maar ook tijdrovend. Een blog, wekelijks, maandelijks of zelfs dagelijks, kan een behoorlijke pain in the ass voor je zijn als je geen tijd of talent hebt. Iemand die van schrijven houdt, kan jouw verhaal bovendien veel beter over het voetlicht brengen, en dat voelt de lezer. 

Stijlfiguur tekstbureau is het ghostwriting agentschap voor jouw bedrijfsnarratief en webcontent. We werken met gepubliceerde en prijswinnende auteurs, met ervaren vakdocenten, redacteuren en doortastende creatievelingen.

Bekijk onze schijverspagina en leer meer.

 

 

Afbeelding

 

 

Afbeelding

 

 

 

De meeste mensen weten ongeveer wel wat ze willen zeggen, maar staren zich blind op een wit vel papier. Ben jij zo iemand? Dan ben jij de perfecte kandidaat om een ghostwriter in te schakelen. Je mag gewoon je naam onder de blog zetten. Sterker nog; dat is het idee van ghostwriting. De auteursrechten zijn en blijven van jou.

Als je wekelijks een blog wilt plaatsen, dan is het verstandig om altijd te kijken naar de actualiteiten in jouw branche. Inspelen op dingen die NU spelen, kan je ranking direct een boost geven. Blogging draagt bij aan de relevantie van je website omdat zoekmachines zoals Google veel waarde hechten aan de actualiteit. Ze willen zien dat een website informatie bevat die waarde toevoegt en die bezoekers daarbij ook nog iets nieuws leert.

Originaliteit is dan ook een sleutelwoord als het gaat om het schrijven van goede teksten. Het inspelen op ontwikkelingen door een goede pakkende blog te schijven, levert je een goede plaats op in de zoekmachines, tenzij je het goed en consequent aanpakt.

 

 

 

Regelmatig blogs plaatsen geschreven door een ghostwriter biedt de gelegenheid om relevante links te plaatsen. Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimalization), en inmiddels niet meer weg te denken uit je marketingstrategie. Het plaatsen van interne en externe links op je website wordt door de zoekmachines gezien als zeer waardevol.

Hoe meer relevante links naar je website verwijzen, hoe meer waarde de zoekmachines toedichten aan je website, en hoe hoger je positie in de zoekmachines. Allemaal geen rocket science, maar je moet het wel doen. Aangezien bezoekers doorgaans niet verder kijken dan de eerste paar zoekresultaten, is het zaak dat je website binnen deze resultaten valt. Alleen dan zul je voldoende traffic genereren, en kan je online business ook winstgevend worden.

Goed vindbaar worden in de zoekmachines is altijd een optelsom van elementen. Blogging is een van de belangrijkste tools van SEO en zeer de moeite waard om extra aandacht aan te besteden. Door het bijhouden van belangrijk nieuws binnen je branche en het reageren en anticiperen op ontwikkelen die op je branche betrekking hebben, levert Stijlfiguur blogs die waarde toevoegen. Relevant, vernieuwend en pakkend.

Neem contact op

 

 

Afbeelding

Reviews

 • Screen Shot 2020 02 29 At 09.05.24

  'Carmen schrijft elke maand een razendscherpe column voor mijn magazine &C. Daar kan ik nooit genoeg van krijgen dus hoe fijn dat ze nu een boek vol heeft geschreven?!' - Chantal Janzen


 • Foto Sanne

  'Ik meen in alle oprechtheid dat deze schrijfster een meerwaarde is voor onze literatuur.' - Kurt Van Eeghem


 • Foto Iris

  'Zo krachtig en beeldend is haar stijl dat lezen werkelijk een meereizen wordt, zelfs onder water, als ze duikt, betovert haar proza.’ – Trouw.


 • Foto Hedwig

  'Een heerlijk boek voor iedereen die er ooit van heeft gedroomd alles achter zich te laten en de wijde wereld in te trekken.’ – Rianne Meijer, LINDA.


 • Foto Eef

  'Een volkomen olfactorische roman die je aan Proust doet denken.' - Rob Schouten, Trouw


 • Foto Tim

  ‘Als stadsdichter brengt hij poëzie dichter bij mensen, de mensen dichter bij de stad, de stad dichter bij de mensen. - Annelies de Jonge, wethouder cultuur, gemeente Zutphen


 • Foto Anna Van Der Kruis

  'Een talent om in de gaten te houden.' - Kester Freriks NRC Handelsblad


 • Foto Baukje

  'Georganiseerd, punctueel en communicatief zeer sterk. Voor onze B2B-communicatie schrijft ze, en daar gaat het om, pakkende en gevatte teksten, toegespitst op het onderwerp.' Sjoerd - Snoozebaby.com


 • Foto Nina

  'De immer scherpe Nina.' - Illustrator Floor Rieder over recensie 'Alice in Wonderland'


 • Foto Edith (1)

  Een aangrijpend boek dat je bij je nekvel grijpt en je niet vlug loslaat - Ansiel, Belgisch lezersplatform


 • Foto Dries

  'Dries schrijft al jaren kraakheldere stukken over boeken en cultuur voor Het Parool en HP/De Tijd. Uit zijn kritieken spreekt behalve eruditie en humor ook vooral heel veel liefde voor literatuur.' - Nina Polak, De Correspondent


 • Screen Shot 2020 02 26 At 09.00.10

  ‘Deze schrijver verstaat de kunst van het vertellen van grote verhalen. Het Land 32 is daarvan het indringend bewijs.’ – A.F.Th. van der Heijden


 • Foto Marijke Vos

  ‘Marijke heeft een moeiteloze schrijfstijl die je makkelijk meevoert’ – Lisette Jonkman, auteur bij Luitingh Sijthoff Amsterdam


 • Foto Julian

  "Een beetje easy on the eyefucking," schreef Julien zaterdag in de Volkskrant, in een intrigerende handleiding hoe men zich dient te gedragen in de sportschool.' - Voetnoot Arnon Grunberg, De Volkskrant


 • Screen Shot 2020 02 29 At 10.06.37

  'Een bezield schrijver wiens werk past in de traditie van de grote Russische romans.' - NRC


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

The form contains errors