Ghostwriter scriptie gezocht


 • Home
 • Ghostwriter scriptie gezocht

Ghostwriter scriptie gezocht?  

Ghostwriter scriptie gezocht? Stijlfiguur tekstbureau B.V. helpt studenten al bijna 10 jaar met afstuderen. Lang worstelen met je scriptie kan een eenzame ervaring zijn. Hulp inschakelen van een ghostwriter is altijd een kwestie van vertrouwen. Daarom werken we bij Stijlfiguur met een vast team van de beste scriptieschrijvers. Zij doen niets anders doen dan zorgen dat jouw scriptie met een voldoende beoordeeld wordt.

Voordat je besluit een samenwerking aan te gaan, maak je altijd kennis met de schrijver. We gaan alleen aan de slag als jij er een goed gevoel bij hebt. Neem direct contact op.

Ghostwriter scriptie gezocht: Diensten

We zoeken voor jou een geschikte ghostwriter scriptie die je kan begeleiden in het proces van scriptie schrijven. Wij bieden:

 • Duidelijke prijsafspraken (urenindicatie vooraf);
 • Vrijblijvend kennismaken;
 • 100% betrouwbaar en discreet (documenten worden nooit aan derden verstrekt)
 • Snelle levering (ook scriptie hulp met spoed)
 • Open in het weekend
 • Koop urenpakketjes in naar keuze;
 • Hulp voor mbo, hbo en wo studenten;
 • Alleen professionele, academisch geschoolde schrijvers;
 • Ghostwriters scriptie Engelstalig (native schrijvers gevestigd in Nederland);
 • Jouw ghostwriting agentschap sinds 2014.

Ghostwriter scriptie gezocht met spoed? 

We krijgen regelmatig berichten van studenten die binnen een paar weken, of zelfs een paar dagen de laatste versie van hun scriptie of stageverslag in moeten inleveren. Zoek je met SPOED een ghostwriter scriptieStijlfiguur kan vliegensvlug (ook in het weekend) de juiste schrijver voor je inschakelen zodat jij zelfs op de valreep nog een goede versie van je scriptie of verslag kunt inleveren.

Ghostwriter scriptie gezocht met spoed? Neem contact op.

Meer over ghostwriting: Wat is een ghostwriter eigenlijk?

Een ghostwriter is een professionele tekstschrijver die in naam van een ander teksten schrijft of hulp biedt bij het schrijven van reeds geschreven werk. De ghostwriter wordt door zo iemand altijd zelf verzocht om dat te doen. Van een ghostwriter kun je verwachten dat hij kwalitatief goede teksten schrijft, die prettig lezen waarbij de schrijfstijl van de cliënt in acht wordt genomen.

Hoezeer de schrijver in de 'stem' van de cliënt schrijft, hangt af van de wensen en eisen van het werk dat geschreven dient te worden. Het wordt nooit openlijk bekendgemaakt dat iemand de hulp van een ghostwriter heeft ingeschakeld. Naar de buitenwereld toe lijkt het dus alsof de persoon die hulp heeft gehad van een ghostwriter, de content zelf heeft gemaakt. 

Waarom schakelen mensen nog meer een ghostwriter in?

Bekende en semi-bekende Nederlanders, politici (meer dan je denkt) en mensen die hoge posities in het bedrijfsleven bekleden schakelen regelmatig de hulp in van onze ghostwriters. Zij doen dit soms omdat zij zelf niet het schrijftalent in huis hebben om goede teksten te schrijven, maar voornamelijk omdat ze er geen tijd voor hebben. Sommige bedrijven laten een ghostwriter namens hen berichten plaatsen op sociale media en kiezen voor een ghostwriter om hun bedrijfsnarratief beter vorm te geven.

Toch zijn er tegenwoordig ook steeds meer studenten die een advertentie met als kop ‘ghostwriter scriptie gezocht’ online plaatsen, omdat studenten steeds vaker meerdere opleidingen tegelijk volgen. De zesjes cultuur van de jaren negentig heeft plaats gemaakt voor een genadeloze ambitie. Van die dwingende wens om te presteren wordt vooral de student zelf het slachtoffer. Niet zo verwonderlijk dat studenten massaal aan burn-outs lijden.

Ghostwriter scriptie gezocht online

Bij Stijlfiguur Tekstbureau raden we je af om je scriptie helemaal uit te besteden, al is het alleen maar omdat je de scriptie altijd zelf zult moeten verdedigen bij je opleiding. Het proces van scriptie schrijven is bovendien leuk en leerzaam en er zijn in het proces van scriptie schrijven meerdere feedback momenten van de opleiding, niet onbelangrijk voor de voortgang van je onderzoek.

Zoek je online op 'ghostwriter scriptie gezocht' dan zijn er veel mogelijkheden. Kies zorgvuldig en alleen voor een partij die je direct aan de schrijver voorstelt. We krijgen regelmatig berichten van studenten die via Marktplaats een scriptie schrijver inschakelen en vervolgens niets meer horen. Een betrouwbare partij kan je altijd meer vertellen over de werkwijze en zal je vragen om je hulpvraag te specificeren en documenten op te sturen. Verder zul je bij de beste ghostwriters scriptie altijd direct in contact worden gebracht.

Voor je kans van slagen is het cruciaal dat je onderdeel bent van het proces. Verder is goedkoop duurkoop in het geval van 'ghostwriter scriptie gezocht online' en natuurlijk wil je het risico op plagiaat voorkomen. Stijlfiguur Tekstbureau kan je in jouw scriptie proces bijstaan door middel van intensieve begeleiding die op universiteiten en hoge scholen helaas vaak niet wordt geboden. Dat levert de beste resultaten op en jouw het beste gevoel.

Wat moet je zelf nog doen?

Een ghostwriter kan goed schrijven, maar alleen aan de hand van de juiste informatie kan een ghostwriter met jouw scriptie aan de slag gaan en jou de juiste scriptiehulp bieden. Stijlfiguur Tekstbureau vraagt je daarom altijd om een aantal documenten aan te leveren:

Wat hebben we van je nodig?

Hoe meer informatie we hebben, hoe beter. Upload de volgende documenten en mail naar: bianca@stijlfiguurtekstbureau.nl:

 1. Reglement/studiehandleiding
 2. Onderzoeksvoorstel/Plan van Aanpak (PvA)
 3. Voorbeeldscriptie
 4. Scriptie (laatste versie)
 5. Feedback begeleider/beoordelingsformulier(en)

Als student stellen we je voor aan een schrijver die ervaring heeft binnen jouw vakgebied zodat hij of zij je zo goed en vlot mogelijk kan helpen. 

Dé ghostwriter voor jouw scriptie

Bij Stijlfiguur Tekstbureau hebben we ruime ervaring met het wetenschappelijk schrijven en verwerken van relevante documenten. Heb jij je scriptie voor een heel eind af, maar wil je hem laten nakijken of verbeteren? Ben je al maanden of misschien zelf jaren aan het worstelen met je scriptie en heeft dit geleid tot een wanhopige zoektocht naar een ghostwriter scriptie? Stijlfiguur kan je intensief helpen uit deze impasse te komen en eindelijk die studie eens af te ronden.


Direct hulp nodig van een ghostwriter scriptie? Neem contact op via onderstaand formulier: