Wetenschappelijk
Ghostwriter scriptie gezocht

Lang met je scriptie worstelen blijkt een eenzame exercitie voor veel studenten. Wij helpen studenten sinds 2014 met afstuderen. Stijlfiguur Tekstbureau B.V helpt jou bij het tot stand brengen van jouw wetenschappelijk werk. 

Lees meer over ghostwriter scriptie of vul direct het contactformulier in met je aanvraag.

Ghostwriter scriptie: zo gaan we te werk

Stuur ons een mail of vul het contactformulier in met je aanvraag. Vermeld de studie, het onderwerp van je scriptie en je hulpvraag. We komen altijd dezelfde dag nog bij je terug met toelichting en vragen dan om een aantal documenten. Uiteraard gaan we met deze documenten vertrouwelijk om en worden documenten niet aan derden verstrekt.

Aan de hand van de studiehandleiding en eventueel de laatste versie van je scriptie + de feedback of feedbackformulieren (bij HBO) koppelen we je aan een schrijver met de juiste achtergrond en ervaring. Onze ghostwriters hebben jarenlange ervaring met het schrijven, aanvullen en verwerken van feedback op scripties binnen verschillende vakgebieden zoals:

 • Scriptie Communicatie
 • Scriptie Bedrijfskunde
 • Scriptie Economie
 • Scriptie Marketing
 • Scriptie Media en Entertainment Management
 • Scriptie Social Work
 • Scriptie Europese Studies
 • Scriptie Psychologie 
 • Scriptie Toegepaste Psychologie
 • Scriptie Criminologie
 • Scriptie Landbouwkunde/Tuinbouwkunde
 • Scriptie Biologie
 • Scriptie Sociologie
 • Scriptie Verpleegkunde
 • En meer

Indicatie uren vooraf

Op basis van de informatie en documenten die je ons toekomt, stellen we een urenindicatie op. Aangezien de werkzaamheden en de intensiteit afhankelijk zijn van allerlei wispelturige variabelen, lopen deze grof gezegd van 10 uur tot 50. Je kunt de samenwerking op ieder gewenst moment opzeggen.

Bij akkoord van de indicatie stellen we je via de mail aan de schrijver voor die het beste bij jouw project past en - ook belangrijk - affiniteit heeft met het onderwerp. Jullie kunnen dan telefonisch kennismaken en de zaken/verwachtingen verder afstemmen.

Kosten/betaling

Ons uurtarief loopt van €55 ex btw (afhankelijk van de schrijver/specialist) tot €80 ex btw. We bieden geen slagingsgarantie omdat we je punt niet kunnen voorspellen, al is dat doorgaans wel de uitkomst.

We bieden 2 betaalopties:

1. Urenindicatie van het gehele project
We vragen om een aanbetaling van 50% van de indicatie en factureren daarna steeds eind maand o.b.v. de gemaakte uren of/en voor deadline van het project. De aanbetaling wordt van de laatste factuur afgetrokken voor inlevering. Mochten er minder uren zijn gemaakt, worden deze uiteraard gecrediteerd en teruggestort.

2. Uurpakketten inkopen
We bieden tevens de mogelijkheid om bundels van 3 tot 5 uur in te kopen. Je krijgt dan na volmaking van de ingekochte uren steeds inzage in het werkdocument waarna je bepaalt of je verder wilt met de samenwerking.

Hoe groter je eigen inbreng, hoe lager de kosten uiteraard uitvallen. We vragen je het werkdocument altijd zelf goed door te lopen voor inlevering. Je bent zelf eindverantwoordelijk voor het op te leveren werk.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen hebben of meer willen, neem gerust contact op, bel of stuur een whatsapp bericht naar +31 6 18678068

-------

Student review:

"Ik ben zeer tevreden en soms ook wel versteld van de service die mij geboden is door Stijlfiguur tekstbureau, iets wat ik me vooraf niet kon bedenken, maar wel meer dan naar wens is. Meedenkend met de student wordt er een zo passend mogelijke ‘plan’ gemaakt, waarvan dit allemaal in nauw overleg gebeurt. Daarna word je door je ‘ghostwriter’ gevolgd en gestuurd door middelen van adviezen die ze je bieden en natuurlijk het werk dat zij verrichten.. zeer waardevol, dank jullie wel! Een eerlijk bedrijf waarvan je weet waar je aan toe bent, ondanks het feit dat een ‘scriptieproces’ veel onzekerheden biedt. Tevens hanteren zijn schappelijke tarieven, vooral wanneer je dit met de kwaliteit vergelijkt die ze leveren. Hartelijk dank!
Gabriel C. 

 

HULPVRAAG:


OP BASIS VAN DEZE INFO VERTELLEN

WE JE GRAAG MEER OVER DE

MOGELIJKHEDEN EN KOSTEN!

The form contains errors