Ik zoek een ghostwriter


  • Home
  • Ik zoek een ghostwriter

Het is een vraag die Stijlfiguur vaak voorbij hoort komen, want er zijn veel schrijvers, maar wie maakt van jouw concept of idee nou echt een goed verhaal? Dat vraagt om de juiste ervaring, een goede pen van schrijven, talent. Je kunt Stijlfiguur inhuren als ghostwriter voor je scriptie, blog, boek of wat jouw wens ook is. Ben je op zoek naar een ghostwriter en zocht jij het internet af met de vraag: 'Ik zoek een ghostwriter?' Dan ben je bij Stijlfiguur Tekstbureau aan het juiste adres.

Wat is en doet een ghostwriter precies?

Een ghostwriter is iemand die in de naam van een ander teksten schrijft. Die teksten worden, op verzoek van de opdrachtgever, onder de naam van de opdrachtgever gepubliceerd. De ghostwriter ziet dan ook af van zijn auteursrechten. Hij houdt geheim dat hij de teksten heeft geschreven. Naar de buitenwereld toe lijkt het alsof de opdrachtgever de teksten heeft geschreven.

Ik zoek een ghostwriter, wie zou dit kunnen zeggen?

Over het algemeen zou deze uitspraak uit de mond kunnen komen van beroemdheden, politici en mensen die in het zakelijke leven hoge functies bekleden. Zij zijn doorgaans namelijk de mensen die een ghostwriter inhuren. Maar ook steeds meer studenten zoeken een ghostwriter om met name hun scriptie te schrijven. Het uitbesteden van een scriptie is geen verstandige keuze. Online wordt deze dienst steeds vaker aangeboden. Als je als student zoekt naar 'ghostwriter scriptie', kies dan voor intensieve scriptiebegeleiding en zorg dat je met een goed gevoel en een goed punt je opleiding afrondt.

Waarom zoeken mensen een ghostwriter?

Het schrijven van goede content vergt tijd en dat heeft niet iedereen. Sommige mensen zijn zelfs zo druk, dat zij überhaupt geen tijd hebben voor het schrijven van hoogwaardige content. Een tweede veel voorkomende reden is gebrek aan schrijftalent. Niet iedereen kan schrijven of heeft gevoel voor taal. Een ghostwriter weet met de juiste toon en woorden een breed publiek te bereiken. Bovendien weet je van een ghostwriter zeker dat hij een inhoudelijk goede en prettig leesbare tekst schrijft. Een ghostwriter inhuren doe je dus wanneer je zelf niet zo taalvaardig bent, maar wel degelijk iets te zeggen hebt.

 

Meer weten of graag direct de hulp van Stijlfiguur Tekstbureau inschakelen? Vul onderstaand contactformulier in. We komen dezelfde dag nog bij je terug: