Het is een vraag die Stijlfiguur vaak voorbij hoort komen, want er zijn veel schrijvers, maar wie maakt van jouw concept of idee nou echt een goed verhaal? Dat vraagt om de juiste ervaring, een goede pen van schrijven, talent. Je kunt Stijlfiguur inhuren als ghostwriter voor je scriptie, blog, boek of wat jouw wens ook is. Ben je op zoek naar een ghostwriter en zocht jij het internet af met de vraag: 'Ik zoek een ghostwriter?' Dan ben je bij Stijlfiguur aan het juiste adres.

Wat is en doet een ghostwriter precies?

Een ghostwriter is iemand die in de naam van een ander teksten schrijft. Die teksten worden, op verzoek van de opdrachtgever, onder de naam van de opdrachtgever gepubliceerd. De ghostwriter ziet dan ook af van zijn auteursrechten. Hij houdt geheim dat hij de teksten heeft geschreven. Naar de buitenwereld toe lijkt het alsof de opdrachtgever de teksten heeft geschreven en kan hij er goede sier mee maken.

Ik zoek een ghostwriter, wie zou dit kunnen zeggen?

Over het algemeen zou deze uitspraak uit de mond kunnen komen van beroemdheden, politici en mensen die in het zakelijke leven hoge functies bekleden. Zij zijn doorgaans namelijk de mensen die een ghostwriter inhuren. Maar ook steeds meer studenten zoeken een ghostwriter om met name hun scriptie te schrijven. De studenten verzamelen doorgaans zelf de informatie die daarvoor nodig is. Aan de hand van die informatie kan een ghostwriter een inhoudelijk goede scriptie schrijven.

Waarom zoeken mensen een ghostwriter?

Er zijn een aantal logische redenen voor waarom mensen een ghostwriter zoeken. De eerste, en veel voorkomende reden, is tijd. Het schrijven van goede content vergt tijd en veel mensen vinden het lastig om die tijd daarvoor vrij te maken. Sommige mensen zijn zelfs zo druk, dat zij überhaupt geen tijd hebben voor het schrijven van hoogwaardige content. De tweede veel voorkomende reden is dat mensen zelf simpelweg niet over de bekwaamheid beschikken om goede content te schrijven. Zij vinden het ingewikkeld om hun boodschap goed onder woorden te brengen op papier. Een ghostwriter is een professionele schrijver die daar juist heel goed in is. Met de juiste toon en woorden, weet deze schrijver een breed publiek te bereiken. Bovendien weet je van een ghostwriter zeker dat hij een inhoudelijk goede en prettig leesbare tekst schrijft. Een ghostwriter inhuren doe je wanneer je zelf niet zo taalvaardig bent, maar wel degelijk iets te zeggen hebt.

Huur Stijlfiguur in als ghostwriter

Ben jij op zoek naar een goede en betrouwbare ghostwriter? Kies dan voor Stijlfiguur. Stijlfiguur Tekstbureau schrijft graag in naam van jou content. Wanneer je contact opneemt met Stijlfiguur, zal zij als eerste jouw wensen in kaart brengen. Aan de hand van een aantal vragen komt Stijlfiguur erachter wie je bent, welke boodschap je wilt overbrengen en aan wie. Met deze informatie kan Stijlfiguur een goede tekst schrijven die aan jouw wensen voldoet.

Heb je zelf al wat aantekeningen gemaakt of een ruwe versie liggen? Die bevatten vaak waardevolle informatie die Stijlfiguur goed kan gebruiken om voor jou een tekst te schrijven. Stuur je aantekeningen of een ruwe versie van de tekst op en je krijgt er een goed lopende, kwalitatieve en pakkende tekst voor terug.

Wil je meer weten of graag de hulp van Stijlfiguur tekstbureau inschakelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.