Ghostwriter business boek


 

Jouw merk bestendigen met een business boek door e-book ghostwriter

Om maar meteen met een cliché in huis te vallen: 'Stilstand is achteruitgang' en bedrijven zijn – als het goed is – altijd in ontwikkeling. Dat geldt voor de mensen die er werken, de manier van werken, de projecten die op je pad komen, maar ook voor het verhaal dat je als bedrijf overbrengt naar je klanten toe, ofwel je bedrijfsnarratief.

Dat narratief of verhaal van jouw bedrijf is belangrijk omdat het uitdrukt wat je als onderneming doet, wie je wilt aanspreken en waar je voor staat. Zo ontstaat een merk of het 'imago' van je bedrijf en dat is precies datgene waarom klanten wel of niet voor jouw diensten kiezen en niet voor die van je concurrent.

Communiceren met je doelgroep met een ebook ghostwriter 

Het imago van een bedrijf is best wel een mysterieus concept en hoe zoiets uiteindelijk vorm krijgt is een wisselwerking tussen onderneming en klant, een samenwerking bijna. Dat betekent dat communiceren met je doelgroep en je doelgroep betrekken bij je activiteiten, de beste vorm van marketing is.

Met een e-book maak je jouw doelgroep onderdeel van het verhaal van jouw bedrijf, het is de ultieme manier om te communiceren met klanten en de relatie met je 'community' te verstevigen en te bestendigen.

E book ghostwriter: Business boek laten schrijven door een ervaren auteur

Een e book ghostwriter; wat houdt dat in? Een ghostwriter schrijft teksten uit jouw naam. Daarbij wordt het copyright volledig aan jou overgedragen. Het boek wordt jouw eigendom en je het kunt gebruiken zoals jij wenst. Maar wat doet een e-book ghostwriter precies?

Boek uit handen geven. Taal voor jouw verhaal

Een e book ghostwriter verzorgt jouw boek. Bij Stijlfiguur Tekstbureau werken met bevlogen schrijvers, taalpuristen en specialisten met groot schrijftalent en gevoel voor mensen. Onze ervaring leert dat de beste boeken ontstaan wanneer schrijver en cliënt werkelijk goed met elkaar matchen. Dat is dan ook waar wij prioriteit van maken; jou koppelen aan de juiste schrijver.

E-books in diverse vormen 

Een professionele e-book schrijver kan je helpen om je bedrijf op de kaart te zetten met o.a:

  • Een boek over je bedrijf;
  • Een boek over je werkwijze;
  • Een boek over het verhaal van je bedrijf;
  • Een boek over de filosofie van je onderneming;
  • Een boek over jouw ondernemerschap;
  • Een als inspiratiebron voor je klanten;
  • Een boek als lesmateriaal

Het schrijven van jouw e-book kan een duurzaam onderdeel vormen van je marketingmix, als goed gebeurt.

E-book als marketingtool

Een e-book kun je verkopen of aanbieden aan bestaande of nieuwe en mogelijke klanten. Het levert je als bedrijf credibility op en in het bijzonder een gelegenheid om over jouw bedrijf te vertellen. Waar doe je? Waar sta je voor en wat is het verhaal van jouw bedrijf? Waar het zwaartepunt van jouw ondernemerschap ligt, kun je vastleggen in een e-book.

Nieuwe inzichten met een e-book 

Een e book ghostwriter jouw boek laten schrijven biedt bij uitstek de gelegenheid om eens opnieuw naar je organisatie te kijken. Wat zijn de ontwikkelingen? Wat hebben we geleerd? Wie zijn onze klanten? Waar hebben we steekjes laten vallen? Waar zijn we gegroeid? Klanten hebben steeds meer behoeften aan inzicht van binnenuit. Ze willen onderdeel uitmaken van jouw organisatie of ‘community’. Dat schept een gevoel van vertrouwen, herkenbaarheid en verbinding. 

E-book schrijven: Zo doen we dat

Een e-book ghostwriter schrijft jouw boek op basis van interviews en de input die jij voor ons hebt. Een goede ghostwriter stelt de juiste vragen, is confronterend, soms tot vervelends aan toe, maar zorgt er wel voor dat je niet blijft hangen in oude verhalen. Jouw bedrijfsverhaal uiteenzetten in een e-book doe je door open kaart te spelen en kennis te delen, zonder bang te zijn te veel weg te geven. 

Heb je een sterk boekidee maar geen sterk gevoel voor taal, neem eens contact op. We kijken graag welke ghostwriter het beste boek voor je kan schrijven.

The form contains errors