Ghostwriter romanRoman laten schrijven door een ervaren auteur

Een boek of roman laten schrijven is een hele stap. Veel mensen lopen jaren rond met een boekidee voordat ze op onderzoek uitgaan naar de mogelijkheden van een roman schrijven. Dat is niet zo gek, want als je eenmaal aan zo’n omvangrijk project begint, wil je dat het goed gebeurt en met de juiste schrijver, iemand die je vertrouwt.

Roman laten schrijven. Wie doen het eigenlijk?

Mensen met een bijzonder goed, creatief idee reiken naar ons uit. Soms hebben ze al het een en ander op papier staan maar merken ze gedurende het proces van schrijven dat het idee goed is, maar de uitvoering te wensen overlaat. Daarom gaan ze op zoek naar een goede auteur. Het gaat veelal om ondernemende, creatieve geesten met een origineel brein, liefde voor het geschreven woord, volop inspiratie maar geen specifiek schrijftalent.

Voor het laten schrijven van een roman of fictie boek koppelen we je altijd aan een romancier, namelijk iemand die zelf al meerdere romans heeft geschreven en uitgebracht bij vooraanstaande uitgeverijen zoals Prometheus, Querido en Atlas Contact. Werken met ervaren schrijvers en romanciers levert de meest waardevolle en vruchtbare samenwerkingen op en soms zelf mooie vriendschappen.

De beste match voor jouw roman

Bij Stijlfiguur Tekstbureau denken we na over de match die we maken. Dat doen we op ons gevoel en op basis van een eerste kennismakingsgesprek waarin we jouw boekidee in detail bespreken. Zo’n eerste gesprek is ontzettend belangrijk voor jou en voor ons om een goed idee en gevoel te krijgen bij de schrijver die we uiteindelijk aan je koppelen. 

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact op via het contactformulier of bel 0031618678069

We koppelen je vervolgens aan de schrijver die we het beste bij jouw boekidee vinden passen. Heb je een goed gevoel bij deze schrijver? Dan zetten we het project voort. Twijfel je nog? We onderzoeken graag andere mogelijkheden. Tijdens een eerste gesprek moet je meteen enthousiast zijn. We zoeken tot we de perfecte match hebben voor jouw roman. Nadat we je idee in kaart hebben gebracht en je aan een auteur hebben gekoppeld, kan het avontuur beginnen...

 

The form contains errors