Ghostwriter zelfhulpboek


 

Zelfhulpboek schrijven

Het zelfhulpboek is van alle tijden, maar tegenwoordig is er meer dan ooit behoefte aan goede zelfhulpboeken. Deels omdat er online veel vluchtige informatie wordt gedeeld en de behoefte aan diepgang daardoor groter is geworden. Een goed zelfhulpboek kan mensen werkelijk iets brengen - levens veranderen zelfs - wanneer de intentie waarmee een boek wordt geschreven oprecht is, helder en - evident - goed vormgegeven in een boek.

Zelfhulpboek schrijven samen met een ghostwriter

Het schrijven van een zelfhulpboek in samenwerking met een ghostwriter kan voor een beter boek zorgen dan wanneer je als specialist of professional alleen je zelfhulpboek schrijft. We werken bij Stijlfiguur regelmatig samen met klanten die zeer specifieke kennis in huis hebben, maar het overzicht op den duur kwijtraken wanneer ze een boek aan het schrijven zijn. Een ghostwriter helpt je om jouw kennis en inzichten om te zetten in een boek dat anderen kan helpen.

Wil je een ghostwriter inschakelen om een zelfhulpboek tot stand te brengen? We gaan graag met je in gesprek om je idee of concept te bespreken. Neem eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

The form contains errors