Kinderboek laten schrijvenKinderboek laten schrijven

Wil je een kinderboek laten schrijven door een kinderboekenschrijver? We zien steeds vaker dat mensen op zoek zijn naar gepersonaliseerde kinderboeken. Online kun je veel soorten kinderboeken vinden waarin je bijvoorbeeld de naam van je kind kunt verwerken. Bij Stijlfiguur Tekstbureau schrijven we kinderboeken op maat, voor jou en je kind. We werken met een aantal auteurs die zich als schrijvers hebben toegelegd op fictie speciaal voor kinderen tot 13 jaar. 

Een kinderboek schrijven vraagt om een speciaal soort talent en een nadrukkelijk vermogen om je in te leven in een kind. Ervaringen beschreven vanuit het oog van een kind, vraagt om sensitiviteit en een scherp geheugen maar ook om een bepaald karakter; Annie M.G. Schmidt heeft weleens gezegd dat ze niet van kinderen hield. Ze schreef voor het kind dat ze ooit zelf was... 

Wil je een kinderboek laten schrijven of in samenwerking met een van onze auteurs een boek tot stand brengen voor je kind? Neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.