Roman schrijvenBoek laten schrijven door een ervaren auteur

Een boek laten schrijven is een hele stap. Veel mensen lopen jaren rond met een boekidee voordat ze op onderzoek uitgaan naar de mogelijkheden van een roman schrijven. Dat is niet zo gek, want als je eenmaal aan zo’n omvangrijk project begint, wil je dat het goed gebeurt en met de juiste schrijver en iemand die je vertrouwt.

Boek laten schrijven. Wie doen het?

Bekende Nederlanders, politieke leiders, ondernemers, en in het algemeen bijzondere mensen kloppen bij ons aan. Onze filosofie is: ‘De wereld begint bij een verhaal. Hoe meer verhalen we vertellen, hoe breder het begrip dat we voor elkaar krijgen en hoe meer we van elkaar kunnen leren.’

Roman of boek schrijven waarover?

Verhalen in de vorm van boeken bevorderen onze ontwikkeling als mensen. Of het nu gaat om een fictie of non-fictie, een roman, business boek, een boek over zelfontwikkeling, een levensverhaal of biografie, een traumatische gebeurtenis; al deze verhalen hebben een plek en kunnen tot wasdom komen als je maar aan de juiste schrijver gekoppeld wordt.

Boek laten schrijven: De beste match

Bij Stijlfiguur Tekstbureau denken we na over de match die we maken. Dat doen we op gevoel en op basis van een eerste kennismakingsgesprek waarin we jouw boekidee in detail bespreken. Zo’n eerste gesprek is ontzettend belangrijk voor jou en voor ons om een goed idee en gevoel te krijgen bij de schrijver die we uiteindelijk aan je koppelen. Een boek laten schrijven is spannend, leuk, doodeng en kan soms best wel wat teweegbrengen.

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact op via het contactformulier

Boek laten schrijven: Hoe gaan we te werk?

Wil je een boek laten schrijven? Onze schrijvers schrijven jouw boek op basis van interviews. Tijdens deze interviews vragen we van je om zo eerlijk en open mogelijk te zijn. Omdat eerlijkheid de beste inzichten oplevert en een waarachtig boek dat anderen mensen werkelijk willen lezen. Open kaart spelen - ook wanneer het onderwerpen betreft die je misschien liever niet aanroert - vraagt om een groot gevoel van vertrouwen.

De beste schrijver voor jouw verhaal

Wanneer je een boek laten schrijven wilt en we koppelen je aan een schrijver die wij het beste bij jouw boekidee vinden passen, vragen we van jou om volstrekt eerlijk te zijn. Heb je een goed gevoel bij deze schrijver? Twijfel je nog? Doe het dan niet. Tijdens een eerste gesprek moet je meteen enthousiast zijn. We zoeken gewoon verder als dat niet het geval is, tot we de perfecte match hebben.

Wil je een boek laten schrijven? We zijn bijzonder benieuwd naar je verhaal. Neem contact op en vertel ons meer!