Scriptie laten schrijvenGhostwriter scriptie gezocht? No shame.

Je hebt je studie eigenlijk prima doorlopen, misschien zelfs met mooie punten, of wellicht steeds met de hakken over de sloot. Hoe dan ook loop je nu vast met het schrijven van je scriptie en daar heb je het helemaal mee gehad. Herkenbaar? Voor ons wel, dus no shame.

Ghostwriter scriptie gezocht met spoed? Neem contact op. Dan vertellen we je precies wat we van je nodig hebben.

Slechte begeleiding betekent: behoefte aan extra hulp bij scriptie schrijven

Wij zijn geschrokken van het aantal studenten dat slecht begeleid wordt, in het bijzonder op hoge scholen laat de begeleiding te wensen over en worden studenten in het diepe gegooid. Het vak 'academische vaardigheden', zoals dat op universiteiten wordt onderwezen, bestaat op hoge scholen niet, terwijl intussen wel bijna dezelfde eisen aan de hbo scriptie worden gesteld en de beoordeling van scripties daarenboven erg streng zijn.

Een scriptie schrijven en het overzicht bewaren over een - vaak lijvig - onderzoek, is een hele kunst. Zonder genoeg voorbereiding op een dergelijk proces, kun je behoorlijk vastlopen. Dat kan een afschuwelijk gevoel zijn waar studenten zich dan ook nog eens voor schamen. Niet doen dus. Het is niet jouw schuld. 

Vastlopen bij je scriptie schrijven eenzaam 

Als je als student niet goed wordt voorbereid op het schrijven van je scriptie, dan loop je tijdens het scriptie schrijven behoorlijk tegen de lamp en dat zien we gebeuren, keer op keer. Studenten die wij helpen, geven aan gewoon niet meer verder te kunnen. Het kan heel eenzaam zijn om vast zitten tijden het scriptie schrijven.

Ouders die zoeken naar 'scriptie uitbesteden'

Studenten zijn soms echt ten einde raad, over de impasse waarin zij terecht zijn gekomen. Vaak zijn het ook de ouders die ons benaderen, die hun zoon of dochter zo zien lijden onder het proces van scriptie schrijven dat de voorbereiding en bestendiging van hun toekomst zou moeten betekenen, dat ze zelf maar op zoek gaan naar externe hulp want van de opleiding moeten ze het niet hebben.

Scriptie uitbesteden schaamte

Vragen om hulp bij het schrijven van je scriptie aan iemand anders dan je begeleider, daar komt altijd een stuk schaamte bij kijken, want natuurlijk is het de bedoeling dat je het allemaal op eigen houtje doet. Maar hoe doe je dat als het systeem niet voldoende houvast biedt, jouw begeleiders met tegenstrijdige feedback blijven komen en je eigenlijk van gekheid niet meer weet waar je het zoeken moeten?

 

Studenten hebben begeleiding nodig en meer dan dat alleen. Om uit een impasse te komen heb je als student vaak iemand nodig die je helpt de boel weer op de rit te krijgen en daar kunnen we je bij helpen. Waar ben je precies naar op zoek?

 

'Ik heb mijn scriptie teruggekregen met feedback (voor de zoveelste keer) kunnen jullie me helpen de feedback te verwerken?'

Dat kunnen we. Op basis van je opleiding, onderwerp en de gewenste deadline koppelen we je aan de juiste specialist. Neem contact op voor meer informatie. Bij Hotmail kunnen berichten weleens in de spam terechtkomen, hou dat dus even in de gaten en vergeet je nummer niet te noteren. 

 

'Ik moet binnenkort aan mijn scriptie beginnen maar zie daar ontzettend tegenop. Kunnen jullie me op weg helpen en tijdens het proces begeleiden?'

Dat kunnen we. We helpen je stap voor stap door het proces door je aan de juiste schrijver te koppelen. Neem contact op voor meer informatie. Dan vertellen we precies wat we van je nodig hebben.

 

'Ik heb hulp nodig bij het opstellen van mijn plan van aanpak. Hebben jullie daar ook ervaring mee?'

Dat hebben we. Neem contact op voor meer informatie, dan vertellen we precies wat we van je nodig hebben.

 

'Ik moet een essay schrijven voor mijn opleiding. Bieden jullie daar ook hulp bij?'

Zeker. We hebben ook ervaring met essays. Neem contact op. Dan vertellen we precies wat we van je nodig hebben.

 

'Ik heb scriptiehulp met spoed nodig. Werken jullie ook in het weekend en op welke termijn kunnen jullie me helpen?'

Zeker. We nemen ook spoedopdrachten aan die we soms al de volgende dag kunnen afronden, altijd even afhankelijk van de beschikbaarheid van de schrijvers, maar we doen ons best om je ook bij spoedaanvragen, direct te koppelen aan de juiste specialist. Neem contact op. Dan vertellen we precies wat we nodig hebben.

 

'Wat zijn de kosten voor het inhuren van een schrijver scriptie?'

Op basis van je vraag, stellen we een indicatie van de uren op. We hebben dus altijd wat specifiekere informatie nodig om je een kostenplaatje te geven. We zijn niet de goedkoopste omdat we werken met ervaren specialisten en dat zul je merken. Neem contact op. Dan vertellen we precies wat we nodig hebben.

 

 

The form contains errors