Boost je business met een boek


Boost je business met een boek

Gepubliceerd op: 02-03-2020

Boost je business met een boek. Onze ghostwriters doen het voor je.

Schrijven en ondernemen. De meeste ondernemers hebben niet de tijd, het talent of de zin om te schrijven. Het kost veel tijd, ten minste als je het goed wilt doen. Bij Stijlfiguur helpen we je met het formuleren van jouw bedrijfsnarratief. We schrijven alles. Van webcontent tot e-books. Onze ervaring leert dat je als ondernemer het beste met één schrijver kunt samenwerken die dit gedeelte helemaal voor je oppakt.

Kijk eens naar ons team van ghostwriters voor het schrijven van je business boek

Wat is het verhaal van jouw bedrijf?

Een onderneming bestaat bij de gratie van een narratief. Nou wordt dat woord 'narratief' tegenwoordig opvallend vaak gebruikt. Maar wat bedoelen we er eigenlijk precies mee. Het Latijnse werkwoord 'narrare' betekent ‘vertellen’. De letterlijke betekenis is ‘vertellend' of ook wel 'verhalend’. Zo gaat de narratieve psychologie uit van het verhaal dat iemand over zichzelf en zijn leven vertelt.

Als zelfstandig naamwoord betekent narratief 'verhaal' en dat is waar we het over hebben, want wat is het verhaal van jouw bedrijf en weet je dat verhaal op de juiste manier over het voetlicht te brengen? Als ondernemer is het zeer waardevol om jouw kennis gebundeld te hebben in een boek waar je klanten naar kunt verwijzen.

E-books kunnen, als je het goed aanpakt, de traffic op je site een boost geven. Maar een e-book is vooral een mooie manier om jouw community te bouwen en iets te bieden aan je klanten dat waarde toevoegt.

In it for the money?

Rijk worden van een e-book is mogelijk, maar tegenwoordig steeds moeilijker. Er worden veel e-books geschreven, niet allemaal met de aandacht die het schrijven van een boek verdient. Kwaliteit maakt het verschil. Dat is een regel.

Zaak dus om je koers te bepalen samen met een van onze ghostwriters.

Van onze redactie.