Hulp bij scriptie schrijven. Zo gaan wij te werk.


Hulp bij scriptie schrijven. Zo gaan wij te werk.

Gepubliceerd op: 05-05-2022

Voor veel studenten is het weer tijd om de scriptie in te leveren. Dat gaat niet zelden gepaard met stress, veel stress. Ben je op zoek naar intensieve scriptiehulp? Zo gaan wij te werk.

Bij Stijlfiguur tekstbureau B.V. ontvangen we een scala aan aanvragen van studenten die allemaal gaan over het vastlopen met de scriptie. Linksom of rechtsom. Ze komen er niet uit. Vaak zijn studenten al jaren bezig met de scriptie zonder af te studeren en ieder jaar moet er weer opnieuw studiegeld worden betaald.

Het onderzoek of de thesis van studenten wordt door de begeleider of begeleiders - vaak is er sprake van meerdere begeleiders die elkaar ook nog weleens tegenspreken - steeds teruggestuurd met nieuwe commentaar of feedback. Het is dan aan de student om die feedback opnieuw te verwerken. Daar wringt in de meeste gevallen precies de schoen. Veel studenten weten niet meer hoe de scriptie nog verder aan te passen. Ze lopen vast.

Onze specialisten. Wat doen we wel en wat doen we niet?

Bij Stijlfiguur tekstbureau B.V. werken we met specialisten binnen verschillende vakgebieden zodat we je als student kunnen koppelen aan de schrijver die past bij het thema van jouw onderzoek. Onze redacteuren zijn gespecialiseerd in o.a de volgende vakgebieden:

 • Scriptie bedrijfskunde;
 • Scriptie Economie;
 • Scriptie Media en en entertainment management;
 • Scriptie social work;
 • Scriptie psychologie;
 • Scriptie communicatie;
 • Scriptie natuurkunde;
 • Scriptie landbouwkunde/tuinkunde;
 • Scriptie geschiedenis;
 • Scriptie Europese studies;
 • Scriptie Taal- en letterkunde;
 • Scriptie medische wetenschappen.

Bij voorkeur kiezen we niet alleen een schrijver die qua achtergrond aansluit, maar ook een redacteur die affiniteit heeft met het onderwerp. Een rechtenscriptie vraagt om andere kennis dan een scriptie economie of een een scriptie communicatie, uiteraard.

Onze senior schrijvers hebben jarenlange ervaring met het verbeteren van scripties en kunnen vaak al snel zien waar een student vastloopt. Als student ga je een samenwerking aan met een van onze ghostwriters. Hierbij is het belangrijk om te weten dat je als student zelf verantwoordelijk bent voor het aanleveren van alle vakinhoudelijke informatie.

Onze schrijvers doen geen veldwerk voor de scriptie zoals het afnemen van interviews. Wel kunnen er redactionele aanpassingen worden gedaan. In grote lijnen maakt de schrijver hetgeen jou te doen staat overzichtelijk en werk je er samen stap voor stap doorheen. De schrijver neemt de student als het ware bij de hand. Vaak wordt er wat heen en weer gepingpongd met nodige informatie. Uiteindelijk is het van belang dat je als student, wanneer de scriptie af is, ook in staat bent deze te verdedigen.

Van start

We stellen je als student altijd eerst voor aan de redacteur die met je scriptie aan de slag gaat. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Er zijn dus heen kosten aan verbonden. Het gesprek dient ertoe om te kijken of jullie er beide een goed gevoel bij hebben. Is dat het geval, dan zetten we de volgende stap. We werken met pakketten van uren.

Vaak starten we met een urenpakket van bijvoorbeeld vijf uur en kijken we hoe ver we daar mee komen. Bij aanvang kan de schrijver wel al een grove inschatting maken van het totaal aantal uren. Hou er rekening mee dat een inschatting ook hoger of lager kan uitvallen. Mocht het totaal aantal uren hoger uitpakken, zal de schrijver dat tijdig laten weten. 

Vertrouwelijk

Veel studenten vinden het spannend om intensieve studiehulp in te schakelen. We gaan met de informatie, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, vertrouwelijk om. Documenten zullen dus nooit aan derden worden verstrekt. 

Kosten

Afhankelijk van de begeleider (junior of senior) die we aan de student toekennen, zullen een indicatie van de uren geven. Urenpakketten worden vooraf betaald. De tarieven zijn ex btw en lopen van €55 tot €75 per uur bij spoedopdrachten.

Loop je zelf al jaren vast met je scriptie en wil je worden gekoppeld aan een professional. Neem gerust eens contact op. We kijken graag of we je verder kunne helpen.

Van onze redactie.