Nieuwe ronde nieuwe kansen voor je scriptie: Het studiejaar is weer begonnen!


  • Home
  • Schrijverslab
  • Nieuwe ronde nieuwe kansen voor je scriptie: Het studiejaar is weer begonnen!

Nieuwe ronde nieuwe kansen voor je scriptie: Het studiejaar is weer begonnen!

Gepubliceerd op: 07-09-2022

Het studiejaar is weer begonnen en daarmee komt ook de door sommigen zo gevreesde scriptie weer in zicht. Heb jij al nagedacht over het onderwerp van je scriptie of hoe je het schrijven van de scriptie aan wilt pakken?

Scriptie schrijven; goed voorbereid van start

Sommige studenten gaat het proces van een scriptie of thesis schrijven ontzettend goed af, anderen gruwelen al bij de gedachten. Behoor jij tot die laatste partij, dan is het wellicht fijn om te weten dat er manieren zijn om het proces van scriptie schrijven makkelijker te laten verlopen door samen te werken met een beproefd scriptieschrijver, een ervaren redacteur of met een ghostwriter voor je scriptie.

Scriptie laten schrijven door een ervaren ghostwriter scriptie of hulp bij de laatste lootjes? Stuur ons een bericht via mail, whatsapp of bel via +31 6 18678068. We kijken graag hoe we jou op de beste manier kunnen helpen.

Meer info over kosten? Geef ons hier alvast wat meer info.

Het curriculum van opleidingen

In het hoger onderwijs kun je op verschillende manieren afstuderen. Het curriculum of afstudeerprogramma kan per opleiding verschillen en kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Een literatuuronderzoek;
  • Een bachelorscriptie;
  • Een portfolio

Op de universiteit bestaan er ook meerdere mogelijkheden om af te studeren zoals:

  • Het uitvoeren van een wetenschappelijk onderzoek of literatuurstudie;
  • Stage lopen/onderzoek doen bij een bedrijf of organisatie;

Bij Stijlfiguur tekstbureau B.V. helpen we zowel MBO, HBO als WO studenten met het vormgeven en schrijven van hun scripties, wetenschappelijk onderzoek, stageverslagen en portfolio's. Omdat iedere scriptie en ieder onderzoek er anders uitziet, kijken we altijd naar je persoonlijke vraag. Heb je alleen maar hulp nodig om de foutjes uit je scriptie te halen, of wil je vlak voor je je scriptie inlevert nog een laatste redactieronde om de puntjes op de i te zetten? We kiezen de redacteur die het beste aansluit op je vraag. Hoe specifieker, hoe beter. 

Scriptie laten schrijven of intensieve hulp bij scriptie schrijven

Wil je meer uitvoerig worden geholpen door bijvoorbeeld het laten verwerken van feedback of commentaar op je thesis, of moeten er stukken worden aangevuld, dan zoeken we naar een schrijver of ghostwriter scriptie die je intensiever van dienst kan zijn. Natuurlijk moet de achtergrond van de schrijver aansluiten bij jouw studierichting maar het is ook prettig als de schrijver affiniteit en ervaring heeft met het specifieke onderwerp. Onze ervaring leert dat werkelijke interesse voor het onderwerp van een scriptie de begeleiding of het proces van schrijven ten goede komt. Een goede match is dan dus ook altijd het streven. 

Ambities bij het afstuderen

We noemden het vroeger ook wel 'De zesjes-cultuur'; De tijd waarin studenten precies genoeg deden om een voldoende te halen. Deze cultuur is de laatste jaren veranderd en heeft plaats gemaakt voor een toenemende mate van ambitie. Studenten willen niet alleen maar hoge punten halen, ze doen vaak ook nog twee studies naast elkaar en alsof dat allemaal niet genoeg is, zien we dat sommige studenten er ook nog een eigen bedrijfje op nahouden. Te veel doen kan je er uiteindelijk juist van weerhouden om dingen af te ronden of tot een goed einde te brengen. Weten wanneer je hulp moet vragen is erg belangrijk.

Scriptiehulp op maat

Studenten zijn jong volwassen en hebben vaak het gevoel niet genoeg tijd te hebben. Wellicht is dat te wijten aan de zichtbaarheid van anderen. We zijn ten slotte prima in staat ons de hele dag via social media te laven aan de levens van anderen en dan vind je altijd wel iemand die beter en sneller en slimmer is. Ambitie is goed, maar het moet wel leuk blijven en wat wij bij Stijlfiguur tekstbureau te vaak tegenkomen is dat studenten te veel hooi op hun vork nemen met als gevolg een op de loer liggende de burn-out/inzinking.

Met scriptiehulp op maat helpen we je graag om van het scriptie schrijven een mooie en leerzame ervaring te maken.

Van onze redactie.