Scriptie laten schrijven (HBO en WO)


Scriptie laten schrijven (HBO en WO)

Gepubliceerd op: 23-02-2023

Struggelen met je hbo scriptie kan een eenzame exercitie worden als een proces wat maanden zou moeten duren, jaren in beslag neemt. Waarom je voor kwaliteit moet kiezen als je een ghostwriter scriptie inschakelt, lees je hier.

Hbo scriptie laten schrijven; onze ghostwriters en studiebollen doen het voor je

Je hbo scriptie laten schrijven door een ghostwriter is een dienst die steeds meer studenten overwegen. Een belangrijke reden dat veel studenten zoeken naar een dienst zoals je scriptie laten schrijven is het gebrek aan goede begeleiding vanuit met name Hogescholen. Het zijn dan ook in het bijzonder hbo studenten die bij ons aankloppen voor scriptiehulp.

- Stijlfiguur tekstbureau B.V helpt al ruim 10 jaar studenten met het succesvol schrijven van de scriptie. We werken met specialisten binnen verschillende vakgebieden die we op basis van de studie en het scriptie-onderwerp koppelen aan de student. Zelf op zoek? Neem gerust eens vrijblijvend contact op -

Hbo scriptie laten schrijven; opbouw

Een hbo scriptie laten schrijven verschilt tot op zekere hoogte van het laten schrijven van een wo scriptie. Qua opbouw ziet een hbo scriptie er wat anders uit. De meeste hbo studenten vangen aan met een zogenaamd Plan van Aanpak (PvA) dat door de begeleider op school moet worden goedgekeurd. Wanneer het Plan van Aanpak is goedgekeurd, kan de student starten met het theoretisch kader waarin het Plan van Aanpak wordt uitgewerkt.

Eisen scriptie laten schrijven: hbo en wo

Als we kijken naar de eisen die vanuit Hogescholen worden gesteld aan de hbo scriptie, zien we dat die niet of nauwelijks lager liggen dan de eisen die worden gesteld aan scripties op universiteiten. Daar wringt in veel gevallen de schoen, want studenten op universiteiten worden veel intensiever voorbereid op het schrijven van de thesis of scriptie. Vakken als Academische Vaardigheden 1 en Academische Vaardigheden 2 vormen een vast onderdeel van het vakkenpakket en daar schort het aan op Hogescholen.

Een scriptie schrijven moet je leren

Een scriptie schrijven vraagt om meer dan goede voornemens. Je kunt van nature een redelijk vermogen tot analytisch denken bezitten, wellicht heb je zelfs een vlotte pen van schrijven. Academische vaardigheden moeten toch echt aangeleerd worden en daarvoor is oefening nodig. Dat studenten een scriptie laten schrijven of meer intensieve hulp zoeken dan alleen de begeleiding die ze op school krijgen, ligt dan ook in de lijn der verwachting.  

Scriptie laten schrijven om studiekosten te besparen

Het mag geen wonder heten dat een hbo scriptie laten schrijven zo populair is onder hbo studenten. In sommige gevallen kunnen studenten simpelweg niet anders. Jaar in jaar uit studiegeld betalen terwijl het alleen de scriptie is die nog behaald moet worden, is financieel niet voor iedereen weggelegd. Maar alle moeite en tijd aan het eind van de rit in de prullenbak gooien omdat het water je financieel aan de lippen staat, voelt ook niet goed. Vaak is dat het moment dat studenten contact met ons opnemen om de mogelijkheden te onderzoeken van het deels of helemaal laten schrijven van de scriptie.

Verschil tussen opleidingen

Dat alles gezegd hebbende zit er wel een verschil tussen de eisen die Hogescholen stellen onderling. Zo staat Hogeschool InHolland erom bekend dat er extreem, soms zelfs onredelijk, hoge eisen worden gesteld aan de scriptie waardoor studenten die deze opleiding volgen in sommige gevallen wel jaren bezig zijn met afstuderen. Op een bepaald moment is een scriptie laten schrijven dan voordeliger dan nog een jaar studiegeld betalen en dan kiezen veel hbo studenten er vanzelfsprekend voor om hulp bij de scriptie te zoeken of een scriptie te laten schrijven.

Iemand anders je scriptie laten schrijven

Iemand anders je scriptie laten schrijven is een mogelijkheid die veel studenten als muziek in de oren klinkt. Er zitten echter wel wat haken en ogen aan het uitbesteden van je scriptie of thesis en die haken en ogen zitten hem met name in de kwaliteit van de dienst die je afneemt. Wanneer je op zoek gaat naar een scriptie service of iemand anders om je scriptie te laten schrijven, dan is het van belang dat je wat meer informatie hebt over de schrijver of ghostwriter waar je een samenwerking mee aangaat.

Scriptie laten schrijven: goedkoop is duurkoop

Kies ALTIJD een betrouwbaar bedrijf zoals Stijlfiguur tekstbureau B.V en zorg dat je voor je van start gaat een gesprek hebt met de ghostwriter die jouw scriptie gaat schrijven. Je scriptie laten schrijven in het buitenland is bijvoorbeeld nooit een goed idee. Je scriptie moet uiteindelijk verdedigd kunnen worden en als je je scriptie van a tot z laat schrijven bij een louche bedrijf in Afrika dan raak je de controle kwijt.

Als je kiest voor je scriptie laten schrijven door een ghostwriter of scriptie specialist, kies dan dus voor kwaliteit. Goedkoop is in dit geval altijd duurkoop. Goede schrijvers en veel ervaring komen met een prijskaartje. Diensten in het buitenland die voor onwaarschijnlijk lage bedragen een scriptie voor je in elkaar flansen of een dienst bieden zoals een scriptie laten schrijven in 1 dag; daar kun je beter verre van blijven.

Scriptie laten nakijken

Natuurlijk zijn er ook studenten die zelf een heel eind komen met het schrijven van de scriptie of het tot stand brengen van een wetenschappelijk onderzoek, maar die op een bepaald moment toch vastlopen of meer aan het eind van de rit begeleiding of support kunnen gebruiken. Wat we bij Stijlfiguur tekstbureau B.V veel meemaken is dat studenten aanvankelijk enthousiast aan de gang gaat met het schrijven van de scriptie maar ergens in het midden het vertrouwen kwijtraken omdat een begeleider steeds opnieuw bepaalde stukken afkeurt.

Sneller afstuderen met behulp van de juiste specialist

In sommige gevallen hebben meerdere begeleiders een mening over de scriptie tot dusver, en die meningen kunnen dan, tot overmaat van ramp, ook weer een beetje van elkaar verschillen of elkaar zelfs tegenspreken. Een aanvankelijk frisse blik wordt dan vertroebeld en studenten worden onzeker. Je scriptie laten schrijven of je scriptie na laten kijken door iemand die van de hoed en de rand weet is dan zeer effectief. Soms zijn er maar een paar slagen nodig om een scriptie naar een hoger plan te tillen en ligt dat briefje, al voel je dat nu misschien niet, echt wel in handbereik. Je hebt alleen even een frisse blik nodig van de juiste ghostwriter scriptie.


Meer weten over de mogelijkheden, neem contact op. We kijken graag hoe we je het best van dienst kunnen zijn.

Van onze redactie.