Scriptie laten schrijven of corrigeren door een ghostwriter


Scriptie laten schrijven of corrigeren door een ghostwriter

Gepubliceerd op: 28-07-2022

Een scriptie of thesis: het eindonderzoek waarmee jij je studie, als het goed is, succesvol afrondt. Taal- en spelfouten in scripties zorgen er vaak voor dat scripties als onvoldoende worden beoordeeld.

Scriptie laten schrijven of corrigeren op taal- en spelfouten

De meeste scripties of thesis omvatten zo’n vijfentwintig tot vijftig pagina’s, inclusief alle voetnoten die meestal meerdere pagina’s beslaan. Per pagina mag je als student twee of drie foutjes maken. Dat aantal is toegestaan maar ga je daar overeen, dan kan je scriptie inhoudelijk nog zo goed in elkaar zitten, hij zal toch worden afgekeurd. Je scriptie schrijven kost tijd, als je het goed wilt doen ten minste, en dat is voor veel studenten een probleem want tijd komen studenten chronisch tekort. Zoeken naar een schrijver om je met je scriptie te helpen zorgt voor veel headspace en een beter eindresultaat.

Scriptie uitbesteden of hulp bij het verwerken van feedback. Stijlfiguur tekstbureau B.V. werkt met senior specialisten; schrijvers en redacteuren. Neem contact op.

Scriptie laten schrijven want voorbereiding schiet tekort

In Nederland worden studenten geacht een scriptie te schrijven zowel op universiteiten als op hogescholen teneinde hun studie af te ronden. Bij vooral die laatste groep zien we vaak dat het scriptie schrijven veel moeite kost. In het HBO onderwijs wordt te weinig aandacht besteed aan academische vaardigheden en dat leidt tot studenten die onvoldoende zijn voorbereid om een scriptie zelf te schrijven. Maar beide groepen studenten, dus zowel WO als HBO studenten, reiken regelmatig uit naar een ghostwriter scriptie die hen helpt met het schrijven, aanvullen, corrigeren en redigeren van de scriptie.

Kiezen voor kwaliteit bij scriptie laten schrijven

Wanneer je op het internet in een van de zoekmachines typt: ‘Ik zoek een ghostwriter voor mijn scriptie’ of ‘ghostwriter scriptie gezocht’ dan zul je stuiten op diverse aanbieders van scriptiehulp. Van intensieve scriptiehulp tot het volledig uitbesteden van je scriptie. Het kan allemaal, maar als je kiest voor het uitbesteden van een scriptie is het wel verstandig te weten met wie je in zee gaat en of die partij ook staat voor kwaliteit.

Slagingsgarantie >96%

Zoek je naar een ghostwriter of schrijver voor je scriptie, dan zul je aan de aanbieder waarschijnlijk de vraag stellen: Bieden jullie slagingsgarantie? Het bieden van slagingsgarantie kan nooit helemaal omdat, ook als het slagingspercentage ontzettend hoog ligt zoals bij Stijlfiguur tekstbureau B.V namelijk >96%, nooit precies voorspeld kan worden wat je punt wordt. Wel kan een goed scriptiebureau zorgen dat je scriptie er grondig op vooruitgaat en je slagingskansen aanzienlijk toenemen.

Risico scriptie laten schrijven

Het risico van investeren in scriptiehulp door een ghostwriter in te schakelen of je scriptie te laten schrijven zit hem vooral in het laatste moment werk. Als je twee dagen van te voren om hulp vraagt, dan kan een zichzelf respecterend scriptiebureau niet meer helpen, tenzij het natuurlijk alleen om een laatste spellingcheck gaat. Zorg daarom dat je voor een ghostwriter scriptie tijdig aan de bel trekt. Dat biedt de ghostwriter van je scriptie de tijd om kwaliteit te leveren en zorgvuldig te werk te gaan.

Taalfouten in je scriptie. Hoeveel is toegestaan?

Bij Stijlfiguur tekstbureau B.V. halen we uit een gemiddelde scriptie gemiddeld zo 1600 fouten. 1600! Dat is gigantisch en dat zit hem in verschillende zaken. Ten eerste laat de spelling vaak te wensen over. De d’tjes en de t’tjes, maar ook kloppen veel zinnen grammaticaal niet en die moeten dan uitgebreid of minder uitgebreid herschreven worden.

Onderwijsinstellingen accepteren, zoals eerder al genoemd, gemiddeld 2 tot 3 taalfouten per pagina in je scriptie. Voor veel studenten is dat een uitdaging. Als je bezig bent met het schrijven van je scriptie en je voelt je onzeker over de spelling, dan kunnen onze specialisten zorgen dat jouw scriptie wordt gecontroleerd en gecorrigeerd op taal.

Een afgekeurde scriptie door taalfouten is ontzettend zonde en bovendien onnodig wanneer je de juiste hulp inschakelt van een scriptie schrijver. Als jij inhoudelijk ook vastloopt met je scriptie, dan kunnen onze schrijvers je ook helpen met het schrijven van je scriptie.

Scriptie schrijven: De beste match 

Bij Stijlfiguur tekstbureau maken we er een sport van om jou als student aan de juiste schrijver te koppelen. We werken met een team van schrijvers, redacteuren en ghostwriters die al vele jaren met onherroepelijk succes scripties schrijven en verbeteren. We hebben de kennis in huis om te zorgen dat studiebegeleiders jouw scriptie voldoende beoordelen zodat je binnen de kortste keren je diploma haalt.

Ons slagingspercentage ligt niet voor niets boven de 96%. Als we niet de juiste schrijver voor je ter beschikking hebben, zullen we dat ook zeggen. Bij ons staat voorop dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt door een schrijver die past bij jouw studie en scriptie.

Vragen of hulp nodig met het schrijven van je scriptie? Neem gerust contact op. We kijken met plezier op welke manier we je van dienst kunnen zijn met het beter maken van je scriptie.

Van onze redactie.